Jämför hemförsäkring

Betala inte mer än du behöver för din hemförsäkring. Du kan spara tusenlappar genom att jämföra hemförsäkringar och välja billigast hemförsäkring. Du betalar väldigt olika pris för hemförsäkringen beroende på vilket försäkringsbolag du valt.

Andra viktiga faktorer som avgör vilket pris du betalar är åldern på den som tecknar försäkringen, var du bor, vilken själrisknivå du valt, om du valt till allriksförsäkring eller drulleförsäkring, samt andra faktorer. Alla dessa faktorer kan du enkelt väga mot varandra genom att jämföra hemförsäkring här och hitta den bästa hemförsäkringen för dina behov.

Om du funderar på att byta hemförsäkring, och det borde du göra med jämna mellanrum, så lönar det sig att jämföra hemförsäkringspremier och villkor mellan åtminstone ett par försäkringsbolag. Ska du teckna ny hemförsäkring har du stor nytta av att besöka en av de olika siter som jämför hemförsäkringar och listar premie-priser och villkor.

När du jämför hemförsäkring är det viktigt att jämföra både pris och villkor. Det grundläggande försäkringsskyddet som de olika försäkringsbolagens hemförsäkringar ger, skiljer sig inte i nämnvärt om man valt samma självrisknivå och tilläggsförsäkringar (till exempel allrisk/drulle). Premien som de olika försäkringsbolagen sätter på din hemförsäkring kan däremot variera stort.
Delicious
Pusha
Bloggy
Twitter
Facebook
Dela med dig:
 
Om hemförsäkring
Frågor & Svar
Övriga Resurser
ANNONS: