Billig inkomstförsäkring, vilka faktorer påverkar min premie?

Om du är medel- eller höginkomsttagare kan arbetslöshet leda till en ekonomisk katastrof om du inte försäkrat din inkomst. För att täckas av inkomstförsäkringens skydd måste du betala den månatliga premien som sammanräknat kan bli en ansenlig summa.

Hur billig eller dyr din försäkringspremie blir styrs främst av hur stor lön du vill försäkra och för hur länge. Innan du tecknar en inkomstförsäkring är det därför viktig att du överväger vad du klarar dig med utan att drastiskt ändra dina levnadsvanor som arbetslös. Du kan maximalt teckna en inkomstförsäkring som ger 80 % ersättning under 300 dagar, men om du nöjer dig med en lägre ersättning eller kortare ersättningsperiod sänker du försäkringspremien.

Genom att jämföra försäkringar kan du hitta en billig inkomstförsäkring som passar dina behov. Det har den senaste tiden blivit vanligare att fackförbund erbjuder sina medlemmar inkomstförsäkring i form av en gruppförsäkring. Jämför vad fackförbundet har att erbjuda med privata lösningar för att hitta den billigaste inkomstförsäkringen.

Jämför inkomstförsäkring
Delicious
Pusha
Bloggy
Twitter
Facebook
Dela med dig:
 
Om inkomstförsäkring
Frågor & Svar
Övriga Resurser
ANNONS: